Oldalak

2012. február 26., vasárnap

Apró csajszi

Sok anyukától hallottam már, hogy az óvodás kislánya nem hajlandó akármilyen ruhát felvenni. O.K., gondoltam, van még egy kis időm, és mi is oda jutunk, hogy Kata mondja meg, mit adhatok rá. Na de hogy ez az idő már másfél évesen eljön, azt azért nem hittem volna. :) Na jó, konkrétan nem mondta, csak - komolyabb szókincs híján - hevesen tiltakozott és hümmögött, amikor nem a kedvenc lila naciját akartam ráhúzni.  :D
Próbálkozunk egy ideje csajos frizurát készíteni neki, de régebben kiszedegette a csatokat a hajából. Igaza van, olyan érdekesek azok a kis bigyók és a feje búbján nem látja őket... Ezért egy időre felfüggesztettük a frizura-projektet, egészen múlt hétig. Most már úgy néz ki, hogy tetszik neki a dolog, olyannyira, hogy amikor kiveszem a csatjait, mutogat a hajára, és reklamál, hogy: csacs, csacs! 

pufi pofi

két coffi

egy coffi

ilyen viccesen néz ki hátulról a coffija

Hát igen, mozgó kisgyereket fényképezni nem annyira egyszerű mutatvány! :)


ELKÖLTÖZTÜNK! Az új címünk: http://csaladiallapot.hu/

4 megjegyzés:

  1. Kata nagyon tüszi! (Mintha az orra nőtt volna egy kicsit... :) Eddig olyan kicsi volt, hogy nem is értjük, hogy kapott levegőt szegény.)
    Tegnap nálunk volt egy kis tavasz, bár elég erős volt a szél. És ma délelőtt így bentről nagyon szép idő látszott. El is határoztuk, hogy elmegyünk erdőbe sétálni. Mire elmosogattunk, a nap elbújt, a szél megérkezett. Mivel a bezártság megőrjített, elmentünk a kastélyparkba, ahol végül egy kicsit megáztunk. De azért kiszellőztünk. Még nagyon alszik minden, csak egy pár fakopáncs kergette egymást. Talán ők már érzik a tavaszt és a szerelmet. Mókus sajnos nem volt.
    A kertbe még mindig nem lehet kimenni. A hó ugyan eltűnt, de nagy a sár.

    VálaszTörlés
  2. Na látod, ezért nem érdemes mosogatni... :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor többet én sem mosogatok!Én is szépen elvégeztem vasárnap ebéd után,aztán jött csak a séta.Eredmény:mikor hazaértem nem mertem hozzáérni a fülemhez,nehogy letörjön...A tavasz sztrájkolt egy kicsit,de nem adom fel!Hugica tényleg nagyon édes így ahogy csajosodik.Az jutott eszembe,amikor megtudtuk,hogy kislány jön közénk,anyukája azon morfondírozott,hogy vajon "Antibarbi" lévén hogy boldogul majd a lányos frizurákkal.Én meg azt kívántam Neki,remélem a lánya igazi hercegnős kislány lesz:)Most már látom,szuper coffik alakulnak,úgyhogy hajrá Anya!A rózsaszín pólós képen meg látni,hogy már alakul a hercegnős stílus.Meg is keresem gyorsan azt a rózsaszín varázspálcát,aminek a megvételét azzal magyaráztam,hogy Huginak szántam.Az meg titok,hogy amikor senki sem látott,kipróbáltam,biztos,ami biztos:)))

    VálaszTörlés
  4. Ó, Kata mellett elkezdtem Barbie-sodni. Néha már egészen szőkének érzem magam... :)
    Azért arra a varázspálcára már nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés