Oldalak

2012. március 22., csütörtök

Piszkos munkák

Valószínűleg én vagyok a mosógép- és mosószergyártók álma. Szinte nem telik el úgy nap, hogy legalább egy adag ruhát ne mosnék. Nem, nem szenvedek tisztaságmániában (a hangok is azt mondták...), de a gyerekeim olyan önfeledten tudják összemocskolni magukat, hogy azt öröm (?) nézni. Az alábbi képeken tisztán látszik, hogy nálunk kik végzik a piszkos munkát.

Ásika alagutat készít

Katának még el kell magyarázni, hogyan is működik pontosan a homokozás :)

Marci kedvenc kérdése: Anya, segíthetek valamiben? Apának is sokat segít, pl. beüzemelni a szivattyút. Utána ő felügyelte, hogy folyik-e a hordóba a víz. Egészen addig, amíg el nem szabadult a slag. Volt ám sikítozás, pedig egy csepp víz se fröccsent rá. :)

Megszakérti a slagot

A másik közös projektjük Apával a Kata-veteményesen-keresztül-trappolást-megakadályozó-készülék (kb. 20 cm-es kis kerítés) felállítása. Nagyon dekoratív lett, a gyakorlati hasznáról majd hosszabb távon nyilatkozunk...

Gondos előkészületek

Végeredmény

Most már Katuci is segíteni akar az öntözésben, egyszerre két kannát cipel (persze üresen).

Sztereóban öntöz

Ugye ezek után nem csoda, hogy kissé elhasználódnak estére a ruhák? :) De legalább a virágok meghálálják a törődést. 

Első tulcsi

Kedvenceim a törpe nárciszok

Meg a nagyok is

Tulipa tarda

Kulcsvirágok

Bőrlevél

ELKÖLTÖZTÜNK! Az új címünk: http://csaladiallapot.hu/

1 megjegyzés:

  1. Azért a mosógépimádathoz annyit hozzáfűznék,hogy egyszer elsőszámú sógorom nagy bölcsen így összegezte a dolgokat:"Most már tuti,hogy testvérek vagytok,mert lassan egy órája gyönyörködtök abban a mosógépben!"Mentségünkre szóljon,vadiúj szerzemény volt,és ahogy a képek is ábrázolják,van mire használni.

    VálaszTörlés