Oldalak

2012. március 24., szombat

Házi DIY vetélkedő, avagy fiús program vs. kreatív hobby

Marcival már múlt héten megkezdtük a nyusziváró készülődést. Húsvéti díszeket készítünk, hogy a tapsi tudja, hova kell hozni az ajándékokat. Nagyon szereti az ilyen közös kreatívkodásokat. Tegnap, miután hazahoztam az oviból, nagy csinnadrattával beígértem neki, hogy ha okosan eszik és alszik, akkor délután ajtódíszt fogunk közösen készíteni. A számításomba csak három aprócska hiba csúszott:

a) Marci kiszeretett a spenótból és nem igazán akarta megenni (sebaj)
b) izgalmában nem bírt elaludni, annyira várta a délutáni programot
c) mire sor került volna rá, elszállt a lelkesedése. Mondjuk ez nagyban köszönhető volt annak, hogy Apa is beígérte neki, hogy megszerelik a biciklijét.
Bicajról tudni kell, hogy igazából szinte csak egy ütött-kopott váz volt, de a fiúk munkájának köszönhetően igazán csilli-villi kis bringa lett belőle. Apa vett hozzá mindenféle izéket meg bigyókat, ami kell, és nekiláttak Marcival szét, majd összeszerelni.

under construction

négyszer kellett lefújni, hogy ilyen szép legyen

Marci, a segítő kéz

ügyeskezű


a végén már Kata is segített

ilyen szépséges lett

Azért nagy nehezen egyedül is megbirkóztam az ajtódísszel. 

Talán idetalál a nyuszi.

Hát így szenvedtem én csúfos vereséget, de végül is nem bánom, olyan szép lett az a kis bringa. Marci már fel is avatta, megy vele, mint a szél! :)

ELKÖLTÖZTÜNK! Az új címünk: http://csaladiallapot.hu/

2 megjegyzés:

  1. Nem csalódtam az ízlésedben,szép lett az ajtódísz;de egy ilyen bringával tényleg nehéz felvenni a versenyt.Nagyon Marcis lett,meg is érdemli a sok szerelésért.Azt azért még megnézném,Katus milyen csajos bicajra hajlandó felülni,ha ruhákban olyan határozott:)

    VálaszTörlés
  2. Kata csak a ruházkodásban ilyen csajos, amúgy nagyon vagány. A kisebbik motorra nem is hajlandó ráülni, csak a nagy zöldre, amiről alig ér le a lába, és egyedül felszállni se tud rá. Azzal robog körbe az udvarban. :)

    VálaszTörlés